top of page
Cirkel glow.png
Cirkel glow.png
Cirkel glow.png
Cirkel glow.png
Cirkel glow.png
Cirkel glow.png
Cirkel glow.png

Badeendjesrace

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar      | Oostveste Goes ter                              hoogte van Café                                  Baarends (Voorstad 17-19)

Wanneer | zaterdag 27 mei 2023

Meedoen | €5,- per lot | €10,-                        kidsrace

LET THE RACE BEGIN!

Op 27 mei 2023 kleurt de Oostveste in Goes geel! Die dag organiseert Stichting What Goes On de eerste editie van de Badeendjesrace waarbij duizenden badeendjes strijden om de overwinning tijdens de kidsrace, sponsorrace en reguliere race. Op onze racelocatie, ter hoogte van Café Baarends, laten we alle badeendjes te water. We creëren stroming en de eendjes gaan op weg naar de finishlijn. Het eendje dat als eerste over de finish komt, heeft gewonnen. 


Wil je meedoen dan kan je bij een uitgiftepunt of via onze website (LINK) een lot kopen. Het nummer op jouw lot correspondeert met een nummer op één van de badeendjes die te water wordt gelaten. Eindigt het badeendje met jouw lotnummer in de top 10? Dan win je een mooie prijs. Kinderen die meedoen aan de kidsrace hebben altijd prijs. Zij kunnen hun eendje op 27 mei in ontvangst nemen en aan onze knutseltafels hun eigen eendje stylen voordat deze de strijd aan gaat. 


Ben je geïnteresseerd om als sponsor aan de Very Important Duckrace mee te doen? Neem dan contact met ons op zodat we je een sponsorplan toe kunnen sturen.
 

En natuurlijk hebben we ook aan het milieu gedacht. Na afloop zorgen we ervoor dat er geen badeendjes of andere schadelijke zaken achterblijven in de Veste. 

Let op: De badeendjes voor de reguliere race blijven in bezit van de organisatie en worden geen eigendom van de deelnemer met uitzondering van de kidsrace. De kinderen mogen hun eendje mee naar huis nemen.

WAAR DOEN WE HET VOOR?

Kinderen uit gezinnen met geldzorgen blijven meestal thuis in de zomervakantie en hebben vaak geen leuke vakantieverhalen te delen als ze weer naar school gaan. Wij willen daarom met de opbrengst van de Badeendjesrace deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen, zoals een bezoek aan de Efteling. Hiervoor werken we samen met Stichting Leergeld Oosterschelderegio en we kunnen de steun van onze sponsoren en deelnemers goed gebruiken. Wil jij ons helpen om deze kinderen blij te maken? Race dan mee! 

Cirkel glow.png
Cirkel glow.png
Rubber Duck 01.png
Cirkel glow.png
Programma

PROGRAMMA

2.png
2.png
3.png

13.30 uur - kinderen kunnen hun badeendje afhalen en stylen aan de knutseltafel 

4.png

15.00 uur - start kidsrace

2.png

15.45 uur - start Very Important Duckrace (sponsorrace) en vooraf prijsuitreiking mooiste VID

14.50 uur - verzamelen eenden voor de kidsrace

16.30 uur - start reguliere race

LET OP! Kinderen kunnen tot uiterlijk 14:15 uur een eendje kopen. Het versieren van het eendje kan tot uiterlijk 14:45!

WIN!

Prijzen worden beschikbaar gesteld door: Jumbo Supermarkten, 't Klokuus, Boekenwinkel de Koperen Tuin, Multivlaai, Marktzicht Goes, Zeeuwse Pixels, Fitland, Missie Applepie. Zie de prijzen!

SAMEN STERK

Onze
Sponsoren

Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren! We zijn heel dankbaar en blij met iedereen die ons belangeloos helpt of ons steunt door middel van een financiële bijdrage.

Ook sponsoren? Neem contact op!

Jumbo Goes.jpg
Jumbo foodmarkt.png
Sponsoren
Prijzen

WAT KUN JE WINNEN?

PLAATS

PRIJS

NR.

SPONSOR

1e

2e

3e

4e

5e

6e

7e

8e

9e

10e

11e

12e

13e

14e

feestkist voor 8 personen

1 uur schminken

cadeaubon Dock FEC Vlissingen

bowlen voor 6 personen, 1 baan

2 bioscoopkaartjes

2 bioscoopkaartjes

4 kaartjes voor het zwembad

vlaai

2 kaartjes voor het Klokuus

2 kaartjes voor het Klokuus

2 kaartjes voor het Klokuus

2 kaartjes voor het Klokuus

2 kaartjes voor het Klokuus

kinderboek

ElkeDagFeest.nl

ElkeDagFeest.nl

Dock FEC Vlissingen

Bowling Goes

Da Vinci Goes

Da Vinci Goes

Omnium

Multivlaai

Klokuus

Klokuus

Klokuus

Klokuus

Klokuus

boekhandel de Koperen Tuin

585

K12

504

K10

554

613

556

K19

529

609

K6

540

588

611

REGLEMENT & DEELNAME

Bij deelname verklaart je akkoord met het reglement. Door je deelname verklaar je dat je akkoord gaat met een eventueel gebruik van je foto, film, video o.a. voor promotionele doeleinden van Stichting What Goes On, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Contact 1
bottom of page