top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar | Grote Markt, Goes

Wanneer | 11 oktober 2024     

Start | 19:30

Ticket |  (<12 €5,-)  (>12 €15,-)

+ €0,50 administratiekosten per reservering/groep

Nh1816 NIGHT
TRAIL
2024

DE GOEDE DOELEN

En het beste deel: onze Nh1816 Nighttrail draait naast heel veel plezier ook om het goede doel. Ieder jaar zetten we ons in voor een goed doel waar we echt in geloven, dit jaar is het sportkleding voor de kinderen van Voedelbank de Bevelanden en Stichting Leergeld Oosterschelderegio. Het is triest om te horen dat zoveel kinderen niet kunnen sporten omdat ze simpelweg niet de juiste uitrusting hebben. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel - het kopen van sportkleding voor degenen die het het meest nodig hebben.

Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan Reddingshonden Team Zeeland die belangrijke hulp kunnen bieden bij het opsporen van personen of drenkelingen. Zij hebben dringend behoefte aan nieuwe portofoons.

DE TRAIL

Smalle straatjes, parken, plekjes in de stad waar je nooit eerder kwam! De route van de Nh1816 Nighttrail loopt door de binnenstad van Goes en is ongeveer 5 km lang. Tijdens het wandelen word je verrast met lichteffecten, dans en muziek en de route loopt door een aantal bekende Goese gebouwen. 
 

LET OP: Het is geen wedstrijd dus je tijd is niet belangrijk en wordt dan ook niet gemeten. 

Programma

PROGRAMMA

11 OKTOBER

STARTBEWIJZEN

Vanaf 18.00 afhalen startbewijzen in het Lunchcafé Stadhuis aan de Grote Markt, let op dit kan ook al op woensdag 09 oktober en donderdag 10 oktober zodat je niet in de rij hoeft te staan. Verdere informatie volgt.

19:30 | 11 OKTOBER

Eerste groep wandelaars

De Nh1816 Nighttrail zal om 19:30 starten vanaf de Grote Markt in Goes.

Sponsoren

SAMEN STERK

Onze
Sponsoren

Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren! We zijn heel dankbaar en blij met iedereen die ons belangeloos helpt of ons steunt door middel van een financiële bijdrage

Ook sponsoren? Neem contact op!

NH_Logo_Screen_300dpi_800.png
Logo.png
edwautolease_logo_edited.jpg
Screenshot 2024-06-02 at 18.02.53.png
de bruine_edited.png
cropped-Middel-1.png

WAT WE AL HEBBEN BEREIKT!

2022

285 kinderen van Voedselbank de Bevelanden hebben nieuwe sneakers gekregen

 

145 kinderen van Voedselbank de Bevelanden zijn naar de kapper geweest

 

70 meiden van Voedselbank de Bevelanden mochten bij Livera een nieuwe beha kopen

 

€ 2.000 menstruatiemateriaal aangeschaft voor Voedselbank de Bevelanden

2023

45 kinderen met kinderdiabetes konden op zomerkamp

 

3 nieuwe hulpmiddelen voor de Dierenambulance; een nieuwe kittencouveuse, een warmtecamera voor de opsporing van gewonde dieren en het mogelijk maken van een chip en registratieactie voor de minima

VEILIGHEID

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen ook donker zijn. Deelname aan de Nh1816 Nighttrail gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Meedoen doe je op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor blessures, persoonlijke of materiele schade opgelopen voor, tijdens of na het evenement.

Disclaimers

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij deelname verklaart de deelnemer zich akkoord met het reglement.

Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Stichting What Goes On, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Contact 1
bottom of page