top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar | Grote Markt, Goes

Wanneer | 13 oktober 2023     

Start | 19:30

Ticket |  (<12 €5,-)  (>12 €15,-)

+ €0,50 administratiekosten per reservering/groep

Nh1816 NIGHT
TRAIL
2023

DE GOEDE DOELEN

Behalve dat je zelf een leuke avond hebt, doe je ook iets goeds voor een ander. De opbrengst van de Nh1816 Nighttrail wordt namelijk ingezet voor het verwezenlijken van twee waardevolle doelen. Allereerst bezorgen we kinderen met kinderdiabetes een onvergetelijk zomerkamp in Zeeland en

daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor de aanschaf van een infraroodcamera én een kiten-couveuse voor de dierenambulance Zeeland. Met jouw deelname draag je dus direct bij aan het vervullen van deze belangrijke initiatieven!

STICHTING KINDERDIABETES

Als kind met kinderdiabetes voel je je vaak anders dan anderen in je klas of omgeving. Het is niet leuk om altijd rekening te moeten houden met je conditie, nooit zonder je ouders naar kinderfeestjes te kunnen of nooit zonder je ouders te kunnen gaan sporten.

Voor ouders betekent de diagnose een ingrijpende verandering in het gezinsleven. Ze zijn voortdurend bezig met de zorg voor het welzijn van hun kind. Meerdere keren per dag moeten ze de waardes controleren, er voor zorgen dat hun kind op tijd eet, en insuline toedienen. Ze moeten altijd aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

Daarom is er een zomerkamp in Zeeland speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd met diabetes. Tijdens deze week kunnen ze zichzelf zijn en alleen maar leuke dingen doen! Er is medische begeleiding aanwezig waardoor ook de ouders met een gerust hart thuis kunnen blijven. Met de opbrengst van de Nh1816 Nighttrail gunnen we deze kinderen een prachtige week in Zeeland.

DIERENAMBULANCE ZEELAND

De dierenbescherming zet zich dag en nacht onvermoeibaar in voor dieren in nood. Dit doen ze met behulp van de dierenambulance, opvangcentra en vele toegewijde vrijwilligers. Hiervoor ontvangt de dierenbescherming geen overheidssubsidies en zijn ze volledig afhankelijk van donaties. Daarom kunnen ze steun gebruiken bij de aanschaf van essentiële apparatuur.

Om dieren in het donker beter en sneller te kunnen vinden, zouden de vrijwilligers van de dierenambulance graag een infraroodcamera willen hebben. Met deze geavanceerde camera kunnen ze hun werk effectiever en sneller uitvoeren. Daarnaast is er dringend behoefte aan een kitten-couveuse. Moederloze kittens kunnen niet terugvallen op hun moeder maar kunnen ook zelf hun temperatuur nog niet regelen. Daarom is een couveuse van levensbelang!

We hopen deze camera en couveuse met de opbrengst van de Nh1816 Nighttrail aan te kunnen schaffen waardoor dieren in nood sneller gevonden en goed geholpen kunnen worden.

DE TRAIL

Smalle straatjes, parken, plekjes in de stad waar je nooit eerder kwam! De route van de Nh1816 Nighttrail loopt door de binnenstad van Goes en is ongeveer 5 km lang. Hardlopen of wandelen, het kan allebei. Onderweg word je verrast met lichteffecten, dans en muziek en de route loopt door een aantal bekende Goese gebouwen. 
 

LET OP: Het is geen wedstrijd dus je tijd is niet belangrijk en wordt dan ook niet gemeten. 

Programma

PROGRAMMA

13 OKTOBER

STARTBEWIJZEN

Vanaf 18.00 afhalen startbewijzen in het Lunchcafé Stadhuis aan de Grote Markt, let op dit kan ook al op woensdag 11 oktober en donderdag 12 oktober zodat je niet in de rij hoeft te staan. Verdere informatie volgt.

19:30 | 13 OKTOBER

START HARDLOPERS

De Nh1816 Nighttrail zal om 19:30 starten vanaf de Grote Markt in Goes.

Sponsoren

SAMEN STERK

Onze
Sponsoren

Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren! We zijn heel dankbaar en blij met iedereen die ons belangeloos helpt of ons steunt door middel van een financiële bijdrage

Ook sponsoren? Neem contact op!

NH_Logo_Screen_300dpi_800.png
Logo.png
Roegiers-glas-LOGO-FC.jpg
logo HP_edited.jpg
de-koeijer-schilders-logo-768x509.jpg
Fraanje-logo-brochure PNG.png

WAT WE AL HEBBEN BEREIKT!

2022

285 kinderen van Voedselbank de Bevelanden hebben nieuwe sneakers gekregen

 

145 kinderen van Voedselbank de Bevelanden zijn naar de kapper geweest

 

70 meiden van Voedselbank de Bevelanden mochten bij Livera een nieuwe beha kopen

 

€ 2.000 menstruatiemateriaal aangeschaft voor Voedselbank de Bevelanden

VEILIGHEID

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen ook donker zijn. Deelname aan de Nh1816 Nighttrail gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Meedoen doe je op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor blessures, persoonlijke of materiele schade opgelopen voor, tijdens of na het evenement.

Disclaimers

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij deelname verklaart de deelnemer zich akkoord met het reglement.

Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Stichting What Goes On, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Contact 1
bottom of page