top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar | Grote Markt, Goes

Wanneer | 14 oktober 2022

Start | 19:30

Ticket |  (<12 €5,-)  (>12 €15,-)

+ €0,50 administratiekosten

Nh1816 NIGHT
TRAIL
2022

DE TRAIL

Smalle straatjes, parken, plekjes in de stad waar je nooit eerder kwam! De route van de Nh1816 Nighttrail loopt door de binnenstad van Goes en is ongeveer 5 km lang. Hardlopen of wandelen, het kan allebei. Onderweg word je verrast met lichteffecten, dans en muziek en de route loopt door een aantal bekende Goese gebouwen. 
 

LET OP: Het is geen wedstrijd dus je tijd is niet belangrijk en wordt dan ook niet gemeten. 

GOES FOR SHOES!

Behalve dat je zelf een leuke avond hebt, doe je ook iets goeds voor een ander. Van de opbrengst van de Nh1816 Nighttrail mogen namelijk kinderen van Voedselbank De Bevelanden nieuwe schoenen uitkiezen bij The Athlete's Foot in Goes.

Logo Athlete's foot.png

GOES-MIDDELBURG

Cirkel glow.png
Programma

12 / 13 OKTOBER

STARTBEWIJZEN

Haal je startbewijs tussen 16:30 en 17:30 op in het Lunchcafé Stadhuis aan de Grote Markt in Goes en voorkom dat je 14 oktober in de rij moet staan. Of haal 13 oktober jouw startbewijs op bij Zuiver Financieel (verzamelgebouw Waterfront), Westhavendijk in Goes, tussen 9:00 en 17:00.  

18:00 | 14 OKTOBER

STARTBEWIJZEN 

Liever je startbewijs op de dag zelf ophalen? Vanaf 18:00 kun je jouw bewijs ophalen in het Lunchcafé Stadhuis aan de Grote Markt in Goes.

Sponsoren

SAMEN STERK

Onze
Sponsoren

Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren! We zijn heel dankbaar en blij met iedereen die ons belangeloos helpt of ons steunt door middel van een financiële bijdrage

Ook sponsoren? Neem contact op!

VEILIGHEID

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen ook donker zijn. Deelname aan de Nh1816 Nighttrail gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Meedoen doe je op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor blessures, persoonlijke of materiele schade opgelopen voor, tijdens of na het evenement.

Disclaimers

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij deelname verklaart de deelnemer zich akkoord met het reglement.

Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Stichting What Goes On, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Contact 1
bottom of page