top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar | Grote Markt, Goes

Wanneer | 13 oktober 2023     (inschrijven kan vanaf 1 juni 2023)

Start | 19:30

Ticket |  (<12 €5,-)  (>12 €15,-)

+ €0,50 administratiekosten

Nh1816 NIGHT
TRAIL
2023

DE TRAIL

Smalle straatjes, parken, plekjes in de stad waar je nooit eerder kwam! De route van de Nh1816 Nighttrail loopt door de binnenstad van Goes en is ongeveer 5 km lang. Hardlopen of wandelen, het kan allebei. Onderweg word je verrast met lichteffecten, dans en muziek en de route loopt door een aantal bekende Goese gebouwen. 
 

LET OP: Het is geen wedstrijd dus je tijd is niet belangrijk en wordt dan ook niet gemeten. 

Programma
Sponsoren

BINNENKORT VIND JE HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

SAMEN STERK

Onze
Sponsoren

Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren! We zijn heel dankbaar en blij met iedereen die ons belangeloos helpt of ons steunt door middel van een financiële bijdrage

Ook sponsoren? Neem contact op!

WORD JIJ SPONSOR?

Disclaimers

VEILIGHEID

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen ook donker zijn. Deelname aan de Nh1816 Nighttrail gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Meedoen doe je op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor blessures, persoonlijke of materiele schade opgelopen voor, tijdens of na het evenement.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bij deelname verklaart de deelnemer zich akkoord met het reglement.

Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Stichting What Goes On, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Contact 1
bottom of page